Marile Capcane ale Ocultismului


Atunci cand ne referim la ocultism, suntem siguri ca vorbim in primul rand despre forte supranaturale care se afla peste tot in jurul nostru si care ne guverneaza intr-un fel sau altul vietile. Cu toate acestea, foarte multi dintre noi tind sa cada in capcana ingnorantei si sa creada ca aceste forte au un aport deosbit in vietile noastre, atat de mare incat sa ne decida absolut fiecare pas pe care il facem. Din punctul meu de vedere, aceasta varianta trebuie din start exclusa deoarece presupune o dezumanizare totala a psihicului prin care fiecare om se elibereaza de responsabilitatea propriilor sale actiuni. Astfel, intr-o buna zi, ne vom trezi ca fiecare dintre noi actioneaza dupa cum il taie capul din simplul motiv ca o oarecare divintate este de fapt cea care ii dicteaza actiunile. Acest lucru a dus de altfel si la aparitia terorismului si a atator razboaie din istorie in spatele carora nu se ascunde altceva decat teama oamenilor de ceea ce nu inteleg. Modul in care cu totii privim timpul ar trebui sa ne puna pe ganduri si sa ne faca mult mai ingeniosi in a ne administra vietile. Principiile morale sunt de fapt cele care stau la baza umanitatii si care sunt adevaratii piloni ai societatii actuale, societate care tinda sa se debaraseze tot mai mult de ocultism si de vechile credinte autocrate.

Concedii in Septembrie


Cu toate ca multe persoane ar putea spune ca Septembrie este o luna mult prea tarzie pentru organizarea unui concediu, eu va spun din proprie experienta ca nu este adevarat! Septembrie, daca stiti sa va orientati, poate fi cea mai potrivita luna pentru un concediu de vis in care sa ajungeti intr-o tara straina fara a plati exagerat de mult. Recomandarea mea in ceea ce priveste concediile in prima luna de toamna asa cum ne este cunoscut Septembrie, este sa alegeti Turcia. Cu toate ca si in Bulgaria sau Grecia aveti sanse foarte mari sa prindeti vreme buna, optand pentru Turcia mergeti la sigur caci clima acolo este mult diferita de a noastra. Si daca tot am lamurit ca puteti gasi o tara ce are inca temperaturi pentru plaja si baie, haideti sa va spun si celelalte motive pentru care aceasta luna este una potrivita pentru organizarea unui concediu. Alegand un sejur in aceasta perioada veti evita haosul si aglomeratia din plin sezon si, poate unul dintre aspectele cele mai importante, veti economisi foarte mult...


Acest lucru datorita faptului ca vacantele in Septembrie oferite de agentiile de turism din Romania, beneficiaza de reduceri generoase, fiind considerate parte din extrasezon, romanii, marea majoritate, planificandu-si concediile in lunile caniculare. Mai mult chiar, puteti alege o vacanta last minute Turcia si beneficiati de discounturi chiar mai mari, acestea ducand la un pret mai mult decat generos pentru un sejur. Din punctul meu de vedere, asa cum spuneam, Septembrie este luna ideala pentru un concediu la mare pentru ca, ajutati de reducerile generoase, puteti ajunge in tari mai indepartate decat v-ati permite in plin sezon, beneficiati de mai multa liniste fara ca aceasta sa fie confundata cu plictiseala iar caldura si soarele nu va lipsesc atata vreme cat stiti catre ce tari sa va indreptati atentia. In cazul in care aveti ceva banuti pusi de-o parte si va tenteaza inca o vacanta pe anul acesta, va sfatuiesc sa cautati ofertele catre Turcia si de ce nu, Grecia caci nu veti regreta experienta.